مصرف زولبیا بامیه، حلوا و شله زرد برای مبتلایان به بیماری های آلرژیک ممنوع !

دکتر منصوره شریعت فوق تخصص کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که موادغذایی خاصی در روزه داری بیماران آسم مدنظر نیست توصیه کرد: مصرف مایعات و میوه های غیرآلرژی زا مابین افطار تا سحر به طور فراوان، پرهیز از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای کنسروی و آماده،  زولبیا…

بیماران مبتلا به آسم از نظر تست تنفسی در طول ماه رمضان تفاوتی با سایر ایام سال ندارند

دکتر لیدا عطارد فوق تخصص کلینیک آسم و آلرژی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مطالعات انجام شده در بین بیماران مبتلا به آسم نشان داده اند که تعداد بستری ها ی بیمارستانی و پارامترهای تست های تنفسی در طول ماه رمضان تفاوت واضحی با سایر ایام سال ندارند. وی اظهار داشت: در جریان روزه داری…

ارائه خدمات فوق تخصصی به بیماران توسط پزشکان مجرب و دستگاه های مجهز در کلینیک آسم و آلرژی

رییس کلینیک فوق تخصصی آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اظهار داشت: این کلینیک مرکزی است که به منظور ارائه خدمات آموزشی به بیماران و خانواده ها، ارائه روش های پیشگیری و خدمات تشخیصی و سپس درمانی (فارماکوتراپی و ایمونوتراپی) به بیماران آلرژیک و کمبود ایمنی بر اساس معیارهای علمی جهان ایجاد شده…

ریزگردها؛ عامل تشدید آلرژی‌های تنفسی

رییس چهارمین کنگره بین المللی راینولوژی ایران گفت: ریزگرد‌ها به دلیل آنکه آلوده کننده هوای تنفسی هستند، سبب آلرژی‌های تنفسی در افراد می‌شود که این آلرژی‌ها در افرادی که دارای زمینه ابتلا به آلرژی هستند، بیش از سایرین است. هوشنگ زادان فرخ اظهار داشت: گرد و خاک موجود در هوا که شامل ریزگرد‌ها نیز می‌شود…

خطر افزایش ابتلا به آسم در نوجوانان

دکتر رسول نصیری فوق تخصص آسم و بیماری های تنفسی با اشاره به اینکه خانواده ها در اجرای طرح غربالگری باید بیشترین همکاری را با وزارت بهداشت داشته باشند، افزود: با در نظر گرفتن آمارهای به دست آمده از سازمان بهداشت جهانی و همچنین تغییرات به وجود آمده در سبک زندگی افراد و خانواده ها،…

آلرژی و حساسیت به بادمجان، علت و علائم آن

کوچک تر که بودم، همیشه وقتی غذا قیمه بادمجان داشتیم، سهم خورشم قبل از اینکه به دست من برسد، باید از زیر دست مادرم رد می شد. نه اینکه کار خاصی روی آن انجام دهد، فقط دانه های داخل بادمجان را در می آورد… مادرم می گفت: «این دانه ها حساسیت می آره، تنت رو…

بو و بخار غذاهای صنعتی، منشاءِ آلرژی در کودکان

یک متخصص آسیب شناسی عنوان کرد: متصاعد شدن بو و دود و بخارات حاصل از غذاهای صنعتی و روغن‌های نباتی و رنگ‌های غذایی در آشپزخانه‌های اپن می‌تواند منشاءِ آلرژی در کودکان یا بالغین باشد. دکتر حسن اکبری با اشاره به اینکه آلرژی زمانی ایجاد می‌شود که پاسخ ایمنی متناسب با عامل محرک سیستم ایمنی نباشد…

افراد مبتلا به آلرژی از ورزش در هوای مملو از آلاینده ها اجتناب کنند

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی تاکید کرد: در بروز آلرژی عوامل ژنتیک نقش بسزایی دارد اما عوامل محیطی نیز می تواند کمک کننده باشد و گاهی فعالیت و ورزش فرد در هوای مملو از آلاینده ها و عوامل آلرژن و گرده گیاهان می تواند باعث تشدید بیماری این افراد شود. دکتر سیدعلیرضا مهدویانی فوق…

روند زندگی جهانی، افراد را بیشتر به سمت ابتلا به بیماری های تنفسی سوق می دهد

یک متخصص آسم و آلرژی با اشاره به اینکه روند زندگی جهانی افراد را به سمت ابتلا به بیماری های تنفسی سوق می دهد، گفت: محل زندگی افراد که امروزه بیشتر به شکل آپارتمان نشینی رواج یافته است به دلیل نداشتن تهویه مناسب، بوی غذا، عدم دریافت آفتاب به اندازه کافی و مواجه با حشرات…

شیوع 14 درصدی آسم در کودکان ایرانی

مسوول واحد بیماری‌های مزمن تنفسی وزارت بهداشت از تدوین برنامه پنج ساله پیشگیری و کنترل آسم در کشور و اجرای آن از سال جاری خبر داد. دکتر مهدی نجمی در آستانه روز جهانی آسم، با اشاره به انتخاب شعار “شما می‌توانید بیماری آسم خود را کنترل کنید”، گفت: علت این که این شعار امسال نیز…