اگر گرمای تابستان به حدی نباشد که آسیبی به بدن شما وارد کند، ممکن است مشکل مهم دیگری در این فصل باعث آزار شما شود که آن مشکل آلرژی های تابستانی است.بروز آلرژی ها در این فصل از سال بسیار شایع است. تغییر ناگهانی و شدید در دمای هوا از روزهای سرد زمستانی به گرمای سوزان تابستان با خود حساسیت های مختلفی را به همراه می آورد.محققان در مقاله جدیدی که در سایت اینترنتی تورنتو نیوز نت ورک به چاپ رسیده در این باره خاطرنشان کردند: تابستانها عموما سطح رطوبت هوا بسیار بالا است و به همین خاطر تعداد قارچهای هاگی که روی برگها و علف های مرده رشد می کنند، افزایش می یابد و نتیجه آن بروز آلرژی های گوناگون است.
پژوهشگران می گویند: تغییرات فصلی تابستان به شکل آزارهای آلرژیک متداول مثل خارش و آبریزش از چشم ها و عطسه های مداوم بروز می کند. ذرات آلرژی زا در فصل تابستان معمولا خود را در بافت های بینی و مخاط فراوان بینی و گلو آشکار می کنند.
یکی دیگر از مشکلات فصلی معمولی در این دوره از سال، سرماخوردگی تابستانی است که نتیجه واکنش بدن به ذرات هوازی، حشرات گرده افشان مثل زنبورها و بیدها و حشرات گزنده مثل پشه ها است. چون این حشرات در طول ماه های تابستان فعال تر هستند و می توانند در برخی افراد سبب بروز واکنش های آلرژیک شوند.
اسهال هم یکی دیگر از آلرژی های معمول است. به دلیل گرمای شدید، مصرف مایعات افزایش می یابد. بنابراین توصیه می شود که حتما آب تمیز و تصفیه شده استفاده شود. درغیراین صورت احتمال بروز آلرژی بیشتر می شود.
هم چنین مطمئن شوید که برای رهایی از آلرژی ها غذاهای مناسبی را مصرف کنید; چون بی دقتی در این مورد حتی سبب بروز عفونت ها می شود. مواد غذایی را استفاده کنید که آب فراوانی دارند. مصرف گوجه فرنگی، خیار و هندوانه ضروری است و باید در رژیم غذایی گنجانده شود.
اگر احساس خستگی و کمبود آب بدن یا ابتلا به سرماخوردگی می کنید، اشتباه نکنید، این تاثیر ابتلا به بیماری ناشی از شرایط آب و هوایی نیست بلکه اولین گام به سوی یک آلرژیک است. شایعترین علائم آلرژی تابستانی عبارتند از سردردهای مکرر، تنفس از راه دهان به جای بینی، بسته شدن گوش ها، خارش گلو و کمبود خواب، اگر از این علائم رنج می برید توصیه می شود با یک پزشک برای درمان مشورت کنید. البته این محققان راه هایی را برای پیشگیری توصیه می کنند. برای مثال آنها معتقدند که ماسک های صورت به میزان قابل توجهی از استنشاق آلرژی زاها در فضای بیرون می کاهد. با افزایش پلک زدن می توان از تحریک پذیری چشم ها پیشگیری کرد. استفاده از عینک آفتابی نیز توصیه می شود.
بدون دیدگاه