هر آنچه که در خصوص کهیر باید بدانید
چه عللى باعث بروز كهير مى شوند؟
كهير به علل مختلفى از جمله واكنش آلرژيك، حرارت بالا، استرس، عفونت و بعضى از بيمارى ها بوجود مى آيد.
كهير چگونه ايجاد مى شود؟
كهير وقتى رخ مى دهد كه “ماست سل” هاى موجود در جريان خون هيستامين ترشح كنند كه باعث تراوش مايع از عروق كوچك زير پوست شود و تجمع مايعات برجستگى هايى را در پوست ايجاد مى كند كه همان كهير است.
آلرژى به چه مواردى همراهى بيش ترى با كهير دارد؟
-غذاها: صدف، آجيل، شير و ميوه
– بعضى از دارو ها
– گرده گياهان
– گزش حشرات
كهير با چه مواردى مى تواند همراهى داشته باشد؟
در بعضى موارد همراه كهير آنژيوادم رخ مى دهد كه بصورت ورم دور چشم، لب، پا و دست خود را نشان مى دهد. در موارد نادرى ممكن است آنافيلاكسى هم بروز كند و بيمار وارد شوك آنافيلاكسى شود.
كهير چه علائمى مى تواند داشته باشد؟
علامت اصلى كهير ضايعات قرمز رنگ برجسته بر روى پوست است، گاهى ممكن است مركز برجستگى رنگ پريده باشد، همچنين شكل و مكان آن قابل تغيير است. اندازه آن هم مى تواند از يك نقطه تا يك بشقاب متغير باشد و شايد با خارش و احساس سوزش همراه باشد.
اگر در فردى كه مبتلا به كهير است آنافيلاكسى رخ دهد چه علائمى مشاهده مى شود؟
درموارد نادرى كه منجر به آنافيلاكسى مى شود علائمى همچون سخت نفس كشيدن، افت ناگهانى فشار خون، گيجى و كاهش سطح هوشيارى مشاهده مى شود.
كهير چگونه درمان مى شود؟
در اكثر موارد اگر كهير خيلى شديد نباشد خود به خود خوب مى شود. اجتناب از آلرژنى كه باعث بروز كهير مى شود خود بخشى از درمان است. اگر با خارش همراه باشد تجويز آنتى هيستامين مفيد است.
اگر كهير بصورت مزمن و طولانى مدت رخ دهد چه بايد كرد؟
در صورت بروز كهير مزمن ممكن است پاسخ دهى به بعضى از داروهاى ضد حساسيت خوب نباشد به همين خاطر مهم است به پزشكى مراجعه كنيد كه روند درمان شما را پيگيرى كند تا به يك داروى موثر برسد.
بدون دیدگاه